Regulament Server

In jos

Regulament Server

Mesaj Scris de pPauL la data de Vin Feb 12, 2016 2:33 pm

ATENTIE !

- Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui;
- Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile regulamentului;
- Negoţurile şi anunţurile care conţin alte jocuri sau comunităţi sunt strict interzise .
- Recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc
- Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament;
- Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului;
- Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie un motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.


1.Numele de utilizator:
1.1 Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste,vulgare sau care fac reclamă altor servere.
1.2 Jucătorii ce vor folosi nume asemănătoare echipei sau derivate a acestora vor primi ban fără a fi atenţionaţi.
1.3 Nu aveţi voie să vă faceţi caractere de genul " RRRRRRRRRrrrRRRR" sau "11232155689",dacă veţi fi prinşi cu asemenea caractere în joc veţi fi banaţi permament.
1.4 De asemenea nu aveţi voie să folosiţi nume identice cu ale celorlalţi jucători şi să cereţi iteme în numele lor (exemplu: GeorgeLiLi - GeorgeLiLl) - cei ce se vor folosi de asta, vor primi ban permanent.

2.Denumirile breslelor:
2.1 Nu trebuie să conţină de asemenea nume ca la punctul 1, pedeapsa va fi aceeasi, ban permanent sau un avertisment.
2.2 Shop-urile ce conţin anunţuri ilegale(schimburi între servere) vor primi ban permanent.

3.Comportamentul în joc:
3.1 Este interzis a se transmite mesaj privat în joc care conţine insulte, jigniri sau acuze aduse echipei, de asemenea jignirile, aluziile de natură jignitoare/ofensatoare aduse altor jucători sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea constă în blocare chatului în funcţie de gravitate.
3.2 Rostirea numelor altor servere/jocuri prin comercializare, promovare sau prin discuţii deschise, se sancţionează cu blocarea contului permanent sau temporar.
3.3 Este interzis, şantajul unui jucător pentru obţinerea bunurilor sau furtul de conturi,in asemenea cazuri vei avea contul blocat.
3.4 Acuzațiile false, fără dovezi și care afectează reputația jocului vor fi pedepsite cu ban permanent/temporar.
3.5 Sancţiunile pentru limbaj & comportament verbal, nu pot avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă. Este obligaţia jucătorului implicat să păstreze dovezile.
3.6 Aducerea de afirmaţii neadevărate asupra serverului, informarea greşită a jucătorilor, sabotarea serverului vor duce la blocarea contului vostru.
3.7 Pe perioada evenimentelor, jucătorii sunt obligaţi să păstreze liniştea & evitarea emiterii de mesaje abundente de tip spam.
În caz ca aceştia vor deranja evenimentele, contul lor v-a fi blocat.Cel mai bine este să aşteptaţi indicaţiile GM-ului şi totul v-a decurge bine şi repede.
3.8 Este interzisă jignirea player-ilor/operatorilor prin shop sau breaslă,nerespectarea regulii duce la blocare contului timp de 24h.
3.9 Este interzis să faci PvP (să baţi) alţi jucători în mapele: Farm Mic/ Farm Mare, nerespectarea regulii duce la blocarea contului timp de 24h (după acumularea a 3 blocări sancțiunea va fi mărită până la blocarea permanentă a contului).
3.10 Este interzisă vânzarea/cumpărarea itemelor/conturilor/yang-ului cu bani reali. În cazul în care primiţi asemenea mesaje sau vedeţi pe chat le puteţi face reclamaţie pe forum iar aceştia vor fi pedepsiţi (ban 24h - permanent) .
3.11 Este interzis să te dai drept un membru al staff-ului. În cazul în care faceţi acest lucru veţi fi sancţionaţi. (Ban Permanent).
3.12 Este interzis să modificaţi clientul după bunul plac sau pentru a face buguri. (ban permanent).
3.13 Este interzis să rezervaţi locul pentru un anumit shop introducând în shopurile personale iteme cu preţuri supraevaluate. Această acţiune va duce la eliminarea magazinului fără a anunţa autorul.


4.Comportamentul cu echipa.
4.1 GM sunt aici să te ajute și să aibă grijă ca jocul și chat-ul să se desfășoare in limitele regulamentelor.
4.2 Va trebui să te supui îndrumărilor date de GM.
4.3 Contul tău din joc poate fi banat dacă nu te supui acestor indrumări.
4.4 Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele,livechat) fără acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţionează direct cu ban.
4.5 Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini (atât pe forum cât şi joc), pot duce la blocarea permanentă a respectivilor jucatori.
Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de probă împotriva dumneavoastră în cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta dacă mai târziu veţi spune că a fost o glumă.
4.6 Jucătorii NU AU DREPTUL să testeze cunoştiinţele unui Game Master, sau să-i tragă la răspundere! Asta se consideră "sfidarea unui membru staff" şi duce la : mute(2-3 ore) , ban(temporar/permanent).
4.7 De asemenea când apelaţi la un GM nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei" etc. .După ce aţi salutat GM-ul puneţi direct întrebarea,nu mai aşteptaţi să vă răspundă la salut

pPauL
Admin

Mesaje : 13
Data de înscriere : 25/01/2016

Vezi profilul utilizatorului http://mt2obsidian.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum